Boost uw productiviteit met ChatGPT en Bing AI!

Met ChatGPT en Bing AI kunt u niet alleen alledaagse taken zoals het genereren van een brief en het samenvatten van teksten heel simpel automatiseren, maar ook gemakkelijk vertalingen maken en zelfs computercode genereren. Daarnaast kunnen ChatGPT en Bing AI ook helpen bij het opstellen van een plan, het schrijven van een artikel, een rapport of een persbericht, het voorspellen van trends… Niet voor niets neemt het gebruik van deze vorm van kunstmatige intelligentie razendsnel toe.

De ‘Snelcursus ChatGPT en Bing AI’ biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze tools optimaal te benutten. In een halve dag tijd krijgen de deelnemers tal van onmisbare inzichten waarmee ze meteen aan de slag kunnen. In elke organisatie gaat de productiviteit daarmee met sprongen omhoog! Dat wilt u toch ook?

Incompany training

De kosten voor de incompany training bedragen € 895,- per dagdeel, excl. btw, inclusief trainingsmaterialen. Maximaal 5 deelnemers per dagdeel: het is mogelijk om twee dagdelen op één dag te boeken. Vul het contactformulier in en wij sturen u aanvullende informatie.

Contactformulier Incompany training

Open inschrijving

Voor individuele deelnemers organiseren we deze snelcursus in samenwerking met STEM imc. Klik op onderstaande knop voor actuele data en meer informatie.

Meer informatie